Lasagne med oliven

Lasagne med oliven, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : CKL

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stort løg (eller to mellemstore)
1 ds.tomatpuré (140 g)
1 ds.flåede tomater
1 tomatpasta med oliven (Fås også med chili - oregano eller hvidløg hvis man foretrækker det Og kan købes i Føtex)
3 gulerødder
1 rød peberfrugt
 Evt.1 rød chili (gerne tørret) eller jalapenos
500-550 g.oksekød
 Oregano
 basilikum
 chilikrydderi
 salt
 peber
 Fuldkornslasagneplader
 Bechamelsovs (efter eget valg)
 Olivenolie
 Smør (til lasagnefad)
 Revet ost
 
 Salat:
 Blandet salat (Babyleaves)
 Majs
 Ananas
 Agurk
 Tomat
 Rosiner
 Æble
 Avokado
 
 Dressing:
 Creme fraiche
 salt
 peber
0.5 fedpresset hvidløg
 Sød chilisovs
 
 Serveres evt. med flutes
 
Opskrift:
Smør et alm. str. fad.
Tænd ovnen på ca. 200 grader (varmluft)

Løg, peberfrugt, gulerødder (skrælles) og skæres i tern.
Find en stor gryde frem. Olie kommes i, og derefter løgene i sammen med oregano, basilikum, chili eller krydderier efter smag.

Når de er gyldne kommes oksekødet i sammen med salt og peber (giv det god tid til at brune).

Tomatpuré blandes med kødet.
Gulerødderne kommes i.
Pastasovs med oliven (Føtex) og 1 dåse flåede tomater kommes i.
Når det har stået nogle minutter kommes rød peberfrugt i.
Lad blandingen stå lidt og smag til undervejs med krydderier!


Start med et lag bechamelsovs, dernæst lasagneplader, kødsovs, og fortsæt på denne måde. Slut af med bechamelsovs.

Sæt lasagnen i ovnen i mindst 30 min.

Hiv lasagnen ud fem min før og kom ost på, og giv den de sidste fem min.
Skær i lasagnen for at se, om den skal have længere tid.

Tips:

* Hvis man ikke er den største oliven-elsker (heller ikke jeg) kan man vælge en anden pastasovs. Men giv det en chance - det smagerfaktisk godt. ** En skvis rødvin i kødsovsen kan også anbefales.





karakterer:
Opskriften er vist 5225 gange,
og udskrevet 75 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu