Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lasagne med oliven

Lasagne med oliven, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : CKL

Indsendt :



Ingredienser:
1 stort løg (eller to mellemstore)
1 ds.tomatpuré (140 g)
1 ds.flåede tomater
1 tomatpasta med oliven (Fås også med chili - oregano eller hvidløg hvis man foretrækker det. Og kan købes i Føtex)
3 alm. gulerødder
1 rød peberfrugt
 Evt.1 rød chili (gerne tørret) eller jalapenos
500-550 g.oksekød
 Oregano
 basilikum
 chilikrydderi
 salt
 peber
 Fuldkornslasagneplader
 Bechamelsovs (efter eget valg)
 Olivenolie
 Smør (til lasagnefad)
 Revet ost
 
 Salat:
 Blandet salat (Babyleaves)
 Majs
 Ananas
 Agurk
 Tomat
 Rosiner
 Æble
 Avokado
 
 Dressing:
 Creme fraiche
 salt
 peber
0.5 fedpresset hvidløg
 Sød chilisovs
 
 Serveres evt. med flutes
 
Opskrift:
- Smør et alm. str. fad.
- Tænd ovnen på ca. 200 grader (varmluft)
- Løg, peberfrugt, gulerødder (<skrælles) og skæres i tern.
- Find en stor gryde frem. Olie kommes i, og derefter løgene i sammen med oregano, basilikum, chili eller krydderier efter smag.
- Når de er gyldne kommes oksekødet i sammen med salt og peber (giv det god tid til at brune).
- Tomatpuré blandes med kødet.
- Gulerødderne kommes i.
- Pastasovs med oliven (Føtex) og 1 dåse flåede tomater kommes i.
- Når det har stået nogle minutter kommes rød peberfrugt i.
- Lad blandingen stå lidt og smag til undervejs med krydderier!

- Start med et lag bechamelsovs, dernæst lasagneplader, kødsovs, og fortsåt på denne måde. Slut af med bechamelsovs.
- Sæt lasagnen i ovnen i mindst 30 min.
- Hiv lasagnen ud fem min før og kom ost på, og giv den de sidste fem min.
- Skær i lasagnen for at se, om den skal have længere tid (!)

Tips:

* Hvis man ikke er den største oliven-elsker (heller ikke jeg) kan man vælge en anden pastasovs. Men giv det en chance - det smagerfaktisk godt. ** En skvis rødvin i kødsovsen kan også anbefales.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4250 gange,
og udskrevet 55 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu