Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grøntsagsrisotto

Grøntsagsrisotto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : annemarie-kbh

Indsendt :



Ingredienser:
4 forårsløg
2 løg
 Olie til stegning
2 dl.ris
1 spsk.boullion
1 glaschampignon
100 g.ærter
1 stor gulerod
 Salt
 Peber
1 spsk.soya
 
Opskrift:
Snit løg og forårsløg. Kom olie på panden og vend løg/forårsløg heri. Kom ris på panden og vend rundt - herefter vand, boullion, den fintsnittede gulerod, champignon, salt, peber og soya. Lad det koge i 10 min og kom ærterne i. Kog yderlige 5 min.


Tips:

Kan serveres som tilbehør til det meste. Jeg bruger den til stegt kød og gryderetter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 15796 gange,
og udskrevet 227 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-09-12 15:58:59
Lav aldrig risotto uden parmesan

  -  2011-05-18 21:08:43
jeg syntes den var good og velsmagen, men lidt kedelig!

Conny  -  2010-05-15 00:31:01
Beregn altid kun 50-70 gr, ris pr. prs. En ca. halv liter kogende boulion skal tilsættes incl. hvidvin, langsomt og nænsomt igennem hele "stegeperioden" ellers bliver det kun til en tør risret. Så får du en dejlig blød risotto (tilsæt gerne 2-4 hvidløg i svitsningen sammen med løgene.