Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hindbæris-lagkage

Hindbæris-lagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 pers

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Fru Bruun

Indsendt :



Ingredienser:
 Bunde:
4 æggehvider
150 g.sukker
100 g.nøddekerner
 
 Hindbæris:
300 g.hindbær friske eller frosne
75 g.sukker
3 pastauserede æggeblommer
3 dl.piskefløde
 
 Pynt:
2 dl.piskefløde og friske hindbær
 
Opskrift:
Bunde:
Pisk æggehviderne stive og pisk sukkeret i lidt ad gangen. Hak nødderne fint og vend dem i marengsmassen.
Tegn 2 cirkler efter en springform på bagepapir. Smør marengsmassen ud i cirklerne og bag dem ved 175 grader i ca. 30 minutter.
Vend bundene ud på en bagerist og træk bagepapiret af dem.

Hindbæris:
Mos hindbærrene med en gaffel og rør dem med sukkeret. Pisk æggeblommerne godt sammen med sukker. Pisk fløden til skum, Vend hindbærmos, flødeskum og æggeblommer sammen.
Læg en nøddebund i bunden af en springform og fordel hindbærcremen over. Læg den anden nøddebund ovenpå og stil desserten i fryseren i min. 5 timer.
Tag isen ud af formen og pynt med flødeskum og bær.

Tips:

Desserten kan også laves af jordbær. Hvis du vil gøre isen ekstra lækker, så hak noget hvis chokolade grift og bland det med isen. Uhmm det er lækkert :o)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10508 gange,
og udskrevet 152 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Fru. Bruun  -  2010-02-04 15:36:29
OBS! Der skal bruges 2x 75g sukker til isen. Altså 75g til at blande med hindbærrene og 75g til at blande med æggeblommerne.