Risotto med svampe

Risotto med svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Risotto

Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lone Holt Madsen

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
200 g.Risotto ris
200 g.svampe
3 spsk.olivenolie
1 lille løg
7 dl.grønsagbouillon
1 gl.hvidvin (kan evt. erstattes af grønsagsbouillon)
 hakket persille
150 g.revet Parmesanost
 salt
 peber
 
Opskrift:
Svits det hakkede løg i olivenolien og tilsæt svampene, der er skåret i skiver. Lad det simre i 10 min. og bland derefter risene i. Efter 5 min. hældes hvidvinen over. Lad den fordampe og spæd derefter til med bouillonen til den dækker. Når risene har op suget bouillonen, spædes der op ind til bouillonen er brugt. Til sidst tilsættes parmesanost og der drysset med persille over den færdige ret.

Tips:

Svampene kan evt. udskiftes med 200 gr. asparges.


karakterer:
Opskriften er vist 11228 gange,
og udskrevet 283 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Frejamus  -  2010-05-07 19:41:48
Ingredienslisten er mangelfuld - halvdelen af ingredienserne står kun i teksten og mængdeangivelsen mangler!!