Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lises venindekage

Lises venindekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Sandra

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.sukker
4 æg
4 tsk.vanillesukker
4 spsk.kakao
300 g.smeltet smør
450 g.hvedemel
4 tsk.bagepulver
3 dl.mælk
 
 Overtræk:
200 g.smør
0.75-1 dl.spilkogende vand
2 spsk.Nescafé
3 spsk.kakao
3 tsk.vanillesukker
150 g.kokosmel
250 g.flormelis
 
Opskrift:
Pisk sukker og æg til en luftig masse. Pisk vanillesikker og kakao i sammen med det smeltede smør, som piskes i, i en tynd stråle. Bland mel og bagepulver og pisk det i massen skiftevis med mælken.
Bred dejen ud i en bredepande (ca. 28 x 38) belagt med bagepapir.
Overtræk:
Smelt smøret og opløs Nescaféen i det kogende vand. Rør kaffen i smørret sammen med kakao,vanillesukker,kokos og flormelis.Overtrækkets konsistens skal være så flydende, at det kan bredes forsigtig ud over den ubagte dej, er det for tykt, skal man tilsætte lidt mere kogende vand. Bred det forsigtigt over dejen og stil kagen i ovnen på næstnederste rille ved 190 grader i 30 - 35 min.
Nescafé kan undlades.

Tips:

Smager fantastisk.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 5714 gange,
og udskrevet 104 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Aysel  -  2012-05-07 13:07:17
Den har jeg bagt en million gange til fødselsdage og andre gode lejligheder. Folk elsker den. Jeg tilføjer dog enten en god gang mørk hakket chokolade.. eller nougat stykker ovenpå dejen før den bages. Resten af nougaten smelter jeg med smøret, som er til overtræk ;)