kinakål skåret i strimler1/4 kinakål skåret i strimler
300
g.
hellefisk skåret i tynde skiver300 g. hellefisk skåret i tynde skiver
luzernespirer luzernespirer
Dressing: Dressing:
1/4
l.
tykmælk1/4 l. tykmælk
2
spsk.
mayonnaise2 spsk. mayonnaise
1
spsk.
dild1 spsk. dild
1
spsk.
hakket purløg1 spsk. hakket purløg
1
spsk.
tomatpuré1 spsk. tomatpuré
1
tsk.
sennep1 tsk. sennep
salt salt
peber peber
Opskrift:
Melonerne halveres, melonkødet skrabes ud - bevar skallerne hele - melonkødet skæres i tern og blandes med kinakål, agurk, ærter og hellefisk.
Salaten kommes i melonskallerne og pyntes med luzernespirer.
Serveres med dressing og flüte.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 13250 gange, og udskrevet 235 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider