Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldt lammebryst

Fyldt lammebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1-1.5 kg.udbenet lammebryst
1 tsk.salt
0.5 tsk.sort peber
1 spsk.smør/margarine
2 dl.hvidvin eller bouillon
 
 Fyld
100-150 g.røget flæsk
12 skiverhvidt brød
250 g.frossen hel spinat
100 g.champignoner
1 dl.hakket valnødder
1 dl.reven parmesanost
2 æg
1-2 fedhvidløg
0.5 tsk.nymalet sort peber
 


Tilbehør:
Pasta eller kartofler.
Opskrift:

Skær flæsk og brød i små terninger. Lad spinaten tø og hak den groft. Hak champignonerne.

Svits flæsket over svag varme i en stegepande. Tilsæt brød, spinat og champignoner og lad det svitse 3-4 min.

Bland valnødder og ost i. Pisk æggene, rør dem i blandingen og smag til med presset hvidløg og peber. Lad fyldet køle lidt.

Drys salt og peber på kødet og bred fyldet på den kødfulde side af kødet.

Rul det fast sammen og snør det med bomuldssnor.

Brun rullen hele vejen rundt i en gryde, der kan tåle at komme i ovnen ved 200 grader på nederste rille. Spæd med vin eller bouillon og læg låg på.

Stil gryden i ovnen og eftersteg i 1 1/4 - 1 1/2 time. Lad rullen hvile et øjeblik under stanniol inden den skæres for.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 8338 gange,
og udskrevet 188 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu