Islagkage
Fryseegnet : ja Indsendt af : Piaogclauspeter Indsendt : Red : |
|
|
Man skal bruge halvdelen af ingredienserne til isbunden. Altså 2 æggeblommer, 4 spsk sujjer, 1 tsk vanillesukker, 2½ dl piskefløde.
Først pisk ægeblommerne og sukker + vanillesukker godt. Stiftpisket fløde vendes forsigtigt i. Denne portin fryses, og det tager et par timer. Når dette er frosset, kommes fyldet ovenpå: Marcipanen røres blød med cognacen og smøres ovenpå isen. Derefter drysses valnødderne og reven chokolade. Henover fyldet kommes endnu en portion is, som den første. Så fryses den atter et par timer, og den er klar. Tips: Den kan udemærket laves flere uger, inden den skal spises. Tages ud af fryseren en god halv time, inden den skal nydes. Pyntes med fx. Chokoladekringer, reven chokolade, valnødder osv. |
|
Opskriften er vist 11491 gange,
og udskrevet 250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Mig! i 5kl - 2011-04-05 12:27:40 Kunne godt tænke mig et billede Pia og Claus - 2010-01-29 15:36:01 Det er 4 spsk sukker og ikke tsk. Beklager stavefejlen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne