Råmælksbudding (Bjestbudding)

Råmælksbudding (Bjestbudding), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Varm DessertRet : Varm Dessert - Varm budding

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
2 kophvedemel
5 dl.Råmælk (bjest)
1 tsk.Kanel
2 kopbygmel
5 dl.Sødmælk håndskummet
1 tsk.Stødt kardemomme
2 spsk.Sukker
 
Opskrift:
Det hele røres grundigt sammen og hældes i en smurt, raspstrøet form og bager i vandbad ca. 1 time.

Serveres med rød saftsauce.

Hvis den meget fede mælk fra den første dags malkning anvendes, kan man evt. tages mindre råmælk og mere skummet mælk.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7109 gange,
og udskrevet 105 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu