Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hellefiske stykker med chili

Hellefiske stykker med chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 kg.hellefisk i tykke korte skiver
1 æggehvide, letpisket
1,2 dl.maizena
1 spsk.soyasauce
2 spsk.fiskebouillon
2 spsk.olie
2 fedhvidløg, knust
2 tsk.sambal olek
2 spsk.black beansauce
5 dl.fiskebouillon
 Salt
 Peber, friskkværnet
1,2 dl.hakkede ristede cashewnødder
 


Opskrift:

Skær peberfrugterne i tynde strimler, skær fisken i korte tykke stykker.

Rør maizena, æggehvide, soyasauce og fiskebouillon sammen i en stor skål, kom fiskestykkerne i, og bland det godt sammen.

Varm olien op i en tykbundet pande, kom fiskestykkerne i, lynsteg dem ved jævn varme i 3 - 4 minutter, eller til fisken er gylden og gennemstegt. Tag fisken af panden, og lad det dryppe af på en køkkenrulle.

Kom peberfrugt, hvidløg og sambal olek i panden. Lynsteg i 2 minutter eller til peberfrugten er blød, kom black beansaucen, fiskebouillon og salt i, og kog det hurtigt op. Kom fisken i og lad den gennemvarme. Drys med nødder og server straks.

Hertil serveres kogte Jasmin ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6991 gange,
og udskrevet 93 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

MNJ  -  0000-00-00 00:00:00
smager godt, men fisken koger ud i sovsen