Hellefiske stykker med chili

Hellefiske stykker med chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 kg.hellefisk i tykke korte skiver
1 æggehvide, letpisket
1,2 dl.maizena
1 spsk.sojasauce
2 spsk.fiskebouillon
2 spsk.olie
2 fedhvidløg, knust
2 tsk.sambal olek
2 spsk.black beansauce
5 dl.fiskebouillon
 Salt
 Peber, friskkværnet
1,2 dl.hakkede ristede cashewnødder
 
Opskrift:
Skær peberfrugterne i tynde strimler, skær fisken i korte tykke stykker.

Rør maizena, æggehvide, soyasauce og fiskebouillon sammen i en stor skål, kom fiskestykkerne i, og bland det godt sammen.

Varm olien op i en tykbundet pande, kom fiskestykkerne i, lynsteg dem ved jævn varme i 3 - 4 minutter, eller til fisken er gylden og gennemstegt. Tag fisken af panden, og lad det dryppe af på en køkkenrulle.

Kom peberfrugt, hvidløg og sambal olek i panden. Lynsteg i 2 minutter eller til peberfrugten er blød, kom black beansaucen, fiskebouillon og salt i, og kog det hurtigt op. Kom fisken i og lad den gennemvarme. Drys med nødder og server straks.

Hertil serveres kogte Jasmin ris.





karakterer:
Opskriften er vist 9228 gange,
og udskrevet 161 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
smager godt, men fisken koger ud i sovsen