Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hellefisk og grønsager i karry

Hellefisk og grønsager i karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.hellefisk i store tern 4x4 cm.
2 spsk.olie
0,6 dl.mild karrypasta
1 l.frosne grønsager (kinesiske)
1,8 dl.fiskebouillon
0,8 dl.letpisket yoghurt
 Salt
 Peber, friskkværnet
 
Opskrift:
Rens fisken for skind og ben, varm olien op i en tykbundet pande og steg fiskestykkerne gyldne og møre, ca. 3 - 4 minutter. Tilsæt karrypasta og grønsager og bland det godt sammen. Kom fiskebouillonen i og lad det koge hurtigt op, skru ned for varmen og lad det simre for svag varme i 2 - 3 minutter. Tag det af varmen og rør yoghurten i. Smag til med salt og peber.

Hertil serveres kogte Basmatis ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12142 gange,
og udskrevet 218 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

jkt  -  0000-00-00 00:00:00
lidt citronsaft til at give syre er en fordel