store spsk. creme fraiche (helst 9%)2-3 store spsk. creme fraiche (helst 9%)
1
spsk.
citronsaft1 spsk. citronsaft
Rødløg Rødløg
Stenfri oliven Stenfri oliven
Salt Salt
Peber Peber
Opskrift:
Hæld vandet fra tunen og kom tunen i en skål. Hak tunen med en gaffel så den ikke ligger i for store stykker. Tilsæt creme fraiche og rør det sammen. Hak løg og oliven i små stykker (vælg selv hvor stor en mængde - men ikke for stor) og rør det sammen med det andet. Skær nu avocadokødet i tern og tilsæt det sammen med citronsaft. Rør forsigtigt det hele sammen og smag til med salt og peber.
Tips:
Salaten smager virkelig godt og kan holde sig i op til flere dage i køleskab. Jeg synes i øvrigt ikke at man kan smage at den er fedtfattig :)
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 14377 gange, og udskrevet 303 gange.
Kommentarer
Lars Joy - 2010-03-19 18:52:17 den til at fremstå fedtfattig kan man tilføje en håndfuld håndfuld hakkede, kogte nudler - det faldt i god jord her!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider