Fedtfattig tunsalat 03

Fedtfattig tunsalat 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 pers.

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Blyant

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 ds.tun i vand
1 moden avocado
2-3 store spsk. creme fraiche (helst 9%)
1 spsk.citronsaft
 Rødløg
 Stenfri oliven
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Hæld vandet fra tunen og kom tunen i en skål. Hak tunen med en gaffel så den ikke ligger i for store stykker. Tilsæt creme fraiche og rør det sammen. Hak løg og oliven i små stykker (vælg selv hvor stor en mængde - men ikke for stor) og rør det sammen med det andet. Skær nu avocadokødet i tern og tilsæt det sammen med citronsaft. Rør forsigtigt det hele sammen og smag til med salt og peber.

Tips:

Salaten smager virkelig godt og kan holde sig i op til flere dage i køleskab. Jeg synes i øvrigt ikke at man kan smage at den er fedtfattig :)





karakterer:
Opskriften er vist 15298 gange,
og udskrevet 321 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-03-19 18:52:17
den til at fremstå fedtfattig kan man tilføje en håndfuld håndfuld hakkede, kogte nudler - det faldt i god jord her!