Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fedtfattig dessertcreme

Fedtfattig dessertcreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Dorte

Indsendt :



Ingredienser:
150 g.halvtoptåede frosne bær (hindbær jordbær e.a.)
1.5 dl.minimælk
5 tsk.kunstigt sødemiddel i pulverform
 
Opskrift:
Vej 150 g delvist optøede bær af. Syntes det er bedst når de er halvt optøede, da cremen dermed stadig er kold, men ikke helt isklumpeagtig, som hvis de var helt frosne. Jordbær og hindbær er rigtig gode efter min smag, men alle slags bær kan sikkert bruges. Kom dem i en foodpocessor, blender eller lignende. Hæld 1,5 dl minimælk i. Kom ca 5 tsk pulver-sødemiddel i, alt afhængig af hvor sødt man ønsker det (jeg bruger det sødemiddel man kan få i Rema 1000). Blend det hele i 10-20 sek. Dette skulle gerne blive til at tyk cremeagtig konsistens. Den skal bruges med det samme, da den ellers falder sammen og skiller. Brug den eventuelt til en bananasplit, enten som is eller som en slags "fløde", sammen med evt fedtfattig youhurt is. Kommer man lidt mere mælk i, bliver den lidt som en milkshake og kan drikkes med sugerør. Prøv jer frem :-)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 5374 gange,
og udskrevet 36 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Dorte  -  2010-01-26 17:25:37
...glemte at tilføje, at det er VIGTIGT at bærene er mere frosne end optøede. Hvis bærene er for optøede vil konsistensen ikke blive cremet, men mere milkshake-agtig