Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hellefisk og spinat lasagne

Hellefisk og spinat lasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
1 dl.vegetabilsk olie
1 dl.hvedemel
8 dl.mælk
 
4 spsk.vegetabilsk olie
100 g.finthakket løg
250 g.frisk spinat
300 g.hellefisk i store tern
 Salt
 Peber, friskkværnet
 
200 g.revet ost
400 g.lasagneplader
50 g.friskrevet parmesanost
 


Opskrift:

Start med bechamel saucen. Bag olie og hvedemel sammen, rør derefter mælken i lidt efter lidt, indtil det er blevet til en cremet sauce, sæt den til side, opvarm olien i en gryde og svits løget heri i et par minutter, tilsæt spinaten og svits videre 1 minut, tilsæt fisken og svits igen i 2 minutter, tag gryden af varmen.

I en smurt ildfast form laves nu en lasagne i 4 lag, start med lasagneplader fulgt op med 1/3 af spinatblandingen og 1/3 af osten.

Efter de første tre lag, sluttes der af med et fjerde lag, bestående af lasagneplader, den sidste del af saucen samt parmesanosten. Lasagnen skal være let flydende for ikke at blive for tør, tilsæt evt. lidt mælk, hvis den virker for tør. Nu må den gerne stå og trække i ½ time før den sættes i en 200 grader varm ovn i ca. 40 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11888 gange,
og udskrevet 245 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu