Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hellefisk og spinat lasagne

Hellefisk og spinat lasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
1 dl.vegetabilsk olie
1 dl.hvedemel
8 dl.mælk
 
4 spsk.vegetabilsk olie
100 g.finthakket løg
250 g.frisk spinat
300 g.hellefisk i store tern
 Salt
 Peber, friskkværnet
 
200 g.revet ost
400 g.lasagneplader
50 g.friskrevet parmesanost
 
Opskrift:
Start med bechamel saucen. Bag olie og hvedemel sammen, rør derefter mælken i lidt efter lidt, indtil det er blevet til en cremet sauce, sæt den til side, opvarm olien i en gryde og svits løget heri i et par minutter, tilsæt spinaten og svits videre 1 minut, tilsæt fisken og svits igen i 2 minutter, tag gryden af varmen.

I en smurt ildfast form laves nu en lasagne i 4 lag, start med lasagneplader fulgt op med 1/3 af spinatblandingen og 1/3 af osten.

Efter de første tre lag, sluttes der af med et fjerde lag, bestående af lasagneplader, den sidste del af saucen samt parmesanosten. Lasagnen skal være let flydende for ikke at blive for tør, tilsæt evt. lidt mælk, hvis den virker for tør. Nu må den gerne stå og trække i ½ time før den sættes i en 200 grader varm ovn i ca. 40 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12672 gange,
og udskrevet 269 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu