Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hellefisk og skaldyrs pasta

Hellefisk og skaldyrs pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.conchiglie
3 spsk.god olivenolie
100 g.forårsløg, fintskåret
1 lillerød chili, finthakket
250 g.rejer, pillede med haler
250 g.kammuslinger
400 g.hellefisk i terninger
15 g.friskhakket koriander
2 spsk.sød chilisauce
1 dl.limesaft
1 dl.fiskekraft
1 spsk.sesamolie
 Revet limeskal til pynt
 Salt
 Peber friskkværnet
 


Opskrift:

Kog pastaen "al dénte" i en stor gryde med kogende vand og lidt salt. Mens pastaen koger varmes olien i en pande.

Heri svitses forårsløg, chili, rejer, kammuslinger og hellefisk, til rejerne er lyserøde, kammuslinger og hellefisken er let stegte, rør jævnligt, fjernes fra varmen.

Rør koriander, limesaft, chilisauce og fiskekraften i. Pastaen sigtes og kommes tilbage i gryden, bland sesamolien i. Hæld fiskeblandingen over og bland det forsigtigt sammen. Smages til med salt og peber, garneres med revet limeskal, serveres straks.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10496 gange,
og udskrevet 193 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

dden 19 årige fiske elsker  -  2015-10-12 21:18:40
dyrt og eksklusiv, men rigtig god! er ikke så vild med stivelse, så undlod pasta og serverede flere grøntsager til. men dumt at være fanatisk som mig, spis endelig pasta til :) topkarakter