Sunde havregrynskugler med dadler

Sunde havregrynskugler med dadler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 50 stk.
SlikRet : Slik - Havregrynskugler

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : louna

Indsendt :      Red :
Sunde havregrynskugler med dadler, billede 4 Sunde havregrynskugler med dadler, billede 1 Sunde havregrynskugler med dadler, billede 2 Sunde havregrynskugler med dadler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Dadler tørrede stenfri
200 gram Figner friske
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
100 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
200 gram Paranød
6 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
50 dl. Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
   
   
  Pynt:
Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
   
Opskrift:
Dadler, figner og 2 dl vand i en foodprocessor. blend til massen er lidt jævn.

tilsæt havregryn, kakao (start med 4 spsk) og nødder og blend igen, bliver massen for fast til at den kan mixes tilsæt da lidt mere vand.

smag nu til med kokos og evt ekstra kakao.
husk at massen er ret klæg og ikke smager helt så meget som hvis den var afkølet

del den i små klumper med to skeer og rul dem i kokos.
stil dem på køl et par timer.

Tips:

de er ret gode men de kan gode give lidt "racer-mave"





karakterer:
Opskriften er vist 25363 gange,
og udskrevet 333 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 35321 (8409 kcal)
KJ pr. stk. 706 (168 kcal)
Vægt ialt 2436 gram
Vægt pr. stk. 48 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1449 KJ (345 kcal)
Protein 10.2 gram
Fedt 12.4 gram
Kulhydrat 52.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-11-12 13:49:02
Næste gang blender jeg dadler, figner paranød og vand. De øvrige ingredienser kan så bare røres i uden at blive blendet helt i stykker.