Prins Henriks Suppe

Prins Henriks Suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Kan fryses inden færdiggørelse

Indsendt af : Ann

Indsendt :

Ingredienser:
4 porrer
4 løg
4 æbler
 
6 spsk.karry
4 spsk.hvedemel
4 l.suppe (vand +lys bouillon terning)
6 spsk.koncentreret tomatpasta
1 l.piskefløde
 salt
 peber
 smuttede mandler og rejer
 
Opskrift:
Porrer, løg og æbler snittes groft og svitses i smør.
Tilsæt karry, mel og suppe og lad suppen simre i 10-20 min.
Suppen sies og blendes.
Tilsæt tomatpasta og piskefløde. Smag til med salt og peber.
Serveres med en skefuld smuttede mandler og rejer i hver tallerken.

Tips:

Hvis man ønsker at fryse suppen skal det gøres når suppen er siet. Når man skal bruge suppen, tøes den op og laves færdig med tomatpasta og piskefløde.


karakterer:
Opskriften er vist 13714 gange,
og udskrevet 225 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu