Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Brun sauce (uden fløde)

Brun sauce (uden fløde), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Trine

Indsendt :



Ingredienser:
 Stegesky (f.eks. fra roastbeef kalkunsteg el. mørbradbøf)
2 tsk.Aromat
5 dl.bouillonvand (vælg den bouillon som passer til kødet)
 Brun sovsejævner
 
Opskrift:
Brug panden/gryden med stegesky.
Tilsæt Aromat og rør et øjeblik.
Tilsæt bouillonvand og rør en smule.
Når saucen koger jævnes til ønskede konsistens med Brun sovsejævner.
Simpelt - og du har verdens bedste sauce!


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 16628 gange,
og udskrevet 62 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jonas- til ida  -  2012-01-24 16:04:02
Aromat er et fabriksfremstillet (syntetisk) krydderi

Ida  -  2011-04-15 18:18:58
Hvad søren er, Aromat?