Hvidløg marinerede i olie

Hvidløg marinerede i olie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :     

Ingredienser:
4 hele hvidløg (ca. 40-50 fed)
3 dl.vand
0.5 dl.(vin) eddike
0.5 tsk.Salt
3 dl.olivenolie
 
 Krydderier efter smag fx. Rosmarin hele peberkorn timian oregano
 
Opskrift:
Tag samtlige fed ud af hvidløgene. Lad skallerne forblive på. Bring vand, eddike og salt i kog. Kog hvidløgsfeddene heri i ca. 5 minutter.

Tag hvidløgsfeddene op, lad dem køle af og pil dem.

Kom hvidløgsfeddene i et glas og fordel krydderier imellem. Hæld olie over de kolde løg, så den netop dækker. Luk glasset tæt og lad feddene trække i olien i på et køligt sted i mindst 3 dage.

Tips:

Når hvidløgsfeddene er opbrugt, kan olien sies og anvendes i salatmarinader.





karakterer:
Opskriften er vist 47906 gange,
og udskrevet 686 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-08-22 15:05:47
Ser rigtig lækkert ud. Men i hvor lang tid kan hvidløgen holde sig?

  -   2016-03-31 18:04:44
hvor længe kan det holde sig?