Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hellefiske burger med estragon mayonnaise

Hellefiske burger med estragon mayonnaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Burger

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
1 kg.hakket hellefisk
10 g.løg, finthakket
2 tsk.citronskal
2 spsk.cremefraiche 18%
2,5 dl.rasp
4 burgerboller med sesam
8 salatblade efter eget valg, groft snittet.
12 tynde tomatskiver
12 skiveragurk
1 lilleløg, skåret i tynde skiver
 
 mayonnaise:
1 æggeblomme
1 spsk.estragon vinaigre
½ tsk.dijon sennep
2,5 dl.olivenolie
 Salt
 Peber, friskkværnet
3 spsk.friskhakket estragon
 


Opskrift:

Læg den hakkede fisk i en skål, tilsæt løg, citronskal, cremefraiche og rasp, ælt med hænderne til dejen er godt blandet, del farsen i 4 lige store bøffer og form dem godt.

Smelt smør i en tykbundet stegepande og steg bøfferne i 7 minutter eller til de er gyldne og gennemstegte. Kom tomatskiver, agurkeskiver og løgringe på under- bollen med lidt salat på toppen, herefter "fiskebøffen", slut af med en god klat estragon mayonnaise og placer overbollen. Samme procedure for de andre burgere.

Estragon mayonnaise:
Kom æggeblomme, halvdelen af vinaigren og sennep i en lille skål, pisk det sammen i 1 minut, kom olien i lidt ad gangen, pisk hele tiden til blandingen bliver tykkere, hæld resten af olien i, i en tynd stråle, og fortsæt med at piske til al olien er optaget, rør resten af vinaigren, salt og peber i, sammen med de hakkede estragon blade.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8032 gange,
og udskrevet 91 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu