Karameller med topkarakter
Indsendt af : Anja Indsendt : Red : |
|
|
Smørret smeltes ved svag varme.
Tilsæt sukker, piskefløde, sirup og vaniljesukker og lad det simre i ca. 30 min. under jævnlig omrøring. Jo længere massen koger, des hårdere bliver de færdige karameller. Hæld karamelmassen ned i et lille smurt ovnfast fad eller lignende, og lad den afkøle helt. Skær små firkanter ud og pak dem ind i madpakkepapir med folie og cellofanpapir, eller i en skål med flormelis. Tips: Karamellerne smager faktisk som ''Werthers original'' Alle jeg kender, som har smagt dem gav dem topkarakter. |
|
|
Opskriften er vist 8211 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer dyrehuset - 2011-07-05 16:30:54 fantaskiske karameller.. lod det simre i en dyb pande i 2½ time og fik en lækker nuggabrun karamel som blev skåret i firkanter og overtrukket med mørk chokolade... vupti, hjemelavet guldkarameller.. MUMS også godt med finthakket mandler/hasselnøder.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne