Ingredienserne sigtes sammen, gæren røres ud i lunken mælk og blandes derefter med melen og de andre ingredienser, ælt dejen godt igennem og lad den hæve i ca. en time et lunt sted.
Ælt dejen igen og rul to pølser ud, tryk dem lidt flade og rids toppen skråt med en kniv og lad dem hæve igen ca. 45 min.
De pensles med æg og der drysses lidt fransk middelhavssalt på også ind nederst i ovnen på 180 grader i ca 15-20 min.
Tips:
Godt og sundt brød der mætter rigtig godt og er serdeles velegnet til sandwitch eller boller med salat og pålæg
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 9964 gange, og udskrevet 105 gange.
Kommentarer
tine - 2010-03-19 12:16:20 de smager ikke særligt godt !
men hvis man kan lide mange kerner kan man nok godt lide den:)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider