Tunmousse - superlækker

Tunmousse - superlækker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Josmo

Indsendt :



Ingredienser:
2 ds.tun i olie (á 200 g)
1 mellemstort løg
 Saft af 1 citron
2.5 dl.creme fraiche 18%
4 blade husblas
1.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
 Evt:
1 glasrød kaviar
 
Opskrift:
Tunen, hakket løg, citronsaft og creme fraiche blandes og køres i blenderen/hakkeren.
Husblasen lægges i blød i koldt vand i 5 min og smeltes.
Husblasen blandes med lidt af tunfiskemassen, inden den piskes i resten.
Når massen er så stiv, at denkan danne et mønster, vendes flødeskum i, og der smages til med salt og peber.
Vend evt kaviaren i.
Fyld massen i skål eller patéform. (smurt - så den kan vendes ud på fad).
Sæt den koldt og tildækket i ca 2 timer, og vend den ud af formen før servering - eller tag fra skålen.

Pynt: 2 store tomater, lidt kaviar, fine blade af mynte eller citronmelisse.

Serveres evt. med sauce af creme fraiche smagt til med citronsaft, salt og peber.
Desuden icebergsalat og godt brød/flute.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tunmousse

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 13126 gange,
og udskrevet 334 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Pullergøj  -  2011-03-16 11:00:41
lyder lækker den skal prøves.