Muslinger escabeche

Muslinger escabeche, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1½-2 kg.Lineblåmuslinger
2 store skalotteløg
100 g.rørsukker
200 g.syltede flåede peberfrugter
1 dl.Sherryeddike
 Krydderurter efter behag
 
Opskrift:
Rens muslingerne og kasser de ødelagte og åbne. Pil løgene, og skær dem i ringe.

Karamelliser sukker i en gryde, tilsæt løg, peberfrugter og eddike. Kog ind til det halve, og damp muslingerne heri under låg. Vend med rensede, groftskårne krydderurter og server straks.

Syltede flåede peberfrugter kan købes færdige i god kvalitet.





karakterer:
Opskriften er vist 6132 gange,
og udskrevet 70 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu