Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hellefisk og porre piroger

Hellefisk og porre piroger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Piroger

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
1 spsk.olivenolie
¾ dl.fløde
400 g.hellefisk
2 tsk.grov sennep
30 g.smør
 Salt
 frisk kværnet peber
300 g.porre finthakket
30 g.frisk revet parmesanost
20 g.bacon finthakket
10 pladerfilodej
2 fedhvidløg knuste
80 g.smeltet smør
¾ dl.tør hvidvin
 


Opskrift:

Forvarm ovnen til 180 grader, smør en ovnplade med smeltet smør eller olie.

Varm olien i en tykbundet stegepande, steg fisken på begge sider til den er gylden og mør, tag det af panden og lad det dryppe af på en køkkenrulle, lad det køle af og hak det fint.

Varm smør i en tykbundet stegepande, kom porrer, hvidløg og bacon i, og steg det i 3 - 4 minutter, indtil porren er blød og baconen sprød, kom fisk, vin, fløde og sennep i, steg det under omrøring i 4 minutter, eller til det er blevet tyk.

Tag det af varmen, krydres med salt og peber og rør den revne parmesanost i, lad det afkøle.

Rul et stykke filodej ud på køkkenbordet, smør det med smeltet smør, læg et nyt stykke over og smør det med smeltet smør, skær forsigtigt dejen på langs i 4 lige store baner, læg 1 spsk fiskeblanding i den ene ende af en dejbane.

Fold dejen diagonalt over fyldet, fold resten af dejen på samme måde så det danner en trekant, gør det samme med fyldet og de andre dejbaner.

Sæt trekanterne på den smurte bageplade og smør dem med smør, fortsæt med resten af filodejen og fiskeblandingen.

Bag trekanterne i 25 minutter, indtil de er gyldenbrune og varme.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9775 gange,
og udskrevet 181 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu