hellefisk, meget frisk og i meget tynde skiver400 g. hellefisk, meget frisk og i meget tynde skiver
Salt Salt
frisk kværnet hvid peber frisk kværnet hvid peber
Marinade: Marinade:
Pulp fra 3 tomater Pulp fra 3 tomater
Saften fra ½ lime Saften fra ½ lime
1
spsk.
soltørret tomater1 spsk. soltørret tomater
2
spsk.
hvidløgsolie2 spsk. hvidløgsolie
½
dl.
chiliolie½ dl. chiliolie
2
spsk.
balsamico eddike2 spsk. balsamico eddike
2
spsk.
creme de cassis2 spsk. creme de cassis
Salt Salt
friskkværnet hvid peber friskkværnet hvid peber
2
spsk.
sorte oliven i krydderolie2 spsk. sorte oliven i krydderolie
1
citron i både1 citron i både
1
bdt.
frisk dild1 bdt. frisk dild
Opskrift:
Hak de soltørrede tomater fint og rør dem i tomatpulpen og limesaften, tilsæt balsamico og creme de cassis, pisk olien i, i en tynd stråle, smag til med salt og peber.
Smør et stykke bagepapir med olie og læg de tynde skiver hellefisk på. Hellefisken krydres med salt og peber, pensles med marinaden og skal stå og trække i 30 minutter, anret på kolde citronbåde og pynt med dild og oliven.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(15 stemmer)
Opskriften er vist 21246 gange, og udskrevet 452 gange.
Kommentarer
- 2010-11-22 14:23:23 Hvad betyder "pulp" fra 3 tomater?
Pia - 0000-00-00 00:00:00 spring creme de cassis over opskriften er suveræn uden
Lene - 0000-00-00 00:00:00 Det er solbærlikør
- 0000-00-00 00:00:00 Ja, hvad er creme de cassis? og hvor købes det?
????????? - 0000-00-00 00:00:00 creme de cassis hvad er det????
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider