Hellefisk Carpaccio

Hellefisk Carpaccio, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :

Ingredienser:
400 g.hellefisk, meget frisk og i meget tynde skiver
 Salt
 frisk kværnet hvid peber
 
 Marinade:
 Pulp fra 3 tomater
 Saften fra ½ lime
1 spsk.soltørret tomater
2 spsk.hvidløgsolie
½ dl.chiliolie
2 spsk.balsamico eddike
2 spsk.creme de cassis
 Salt
 friskkværnet hvid peber
2 spsk.sorte oliven i krydderolie
1 citron i både
1 bdt.frisk dild
 
Opskrift:
Hak de soltørrede tomater fint og rør dem i tomatpulpen og limesaften, tilsæt balsamico og creme de cassis, pisk olien i, i en tynd stråle, smag til med salt og peber.

Smør et stykke bagepapir med olie og læg de tynde skiver hellefisk på. Hellefisken krydres med salt og peber, pensles med marinaden og skal stå og trække i 30 minutter, anret på kolde citronbåde og pynt med dild og oliven.


karakterer:
Opskriften er vist 21907 gange,
og udskrevet 458 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2010-11-22 14:23:23
Hvad betyder "pulp" fra 3 tomater?

Pia  -  0000-00-00 00:00:00
spring creme de cassis over opskriften er suveræn uden

Lene  -  0000-00-00 00:00:00
Det er solbærlikør

  -  0000-00-00 00:00:00
Ja, hvad er creme de cassis? og hvor købes det?

?????????  -  0000-00-00 00:00:00
creme de cassis hvad er det????