Tunsalat med æg

Tunsalat med æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Namilla

Indsendt :


Tunsalat med æg, billede 4 Tunsalat med æg, billede 1 Tunsalat med æg, billede 2 Tunsalat med æg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 ds.tun i vand
1 løg
1 hårdkogt æg
2 spsk.mayonaise
 Salt
 peber
 
 Pynt:
 Hovesalat
 Karse
 Tomat
 
Opskrift:
Tunen drænes for vand og findeles. Løget (evt. rødløg) pilles og skæres i små tern, ægget skæres i små tern.

Det hele samles med mayonnaisen og smages til med salt og peber.

Serveres med et letristet grovbrød evt. pyntet med lidt karse.

Tips:

Nemt og hurtigt, smager rigtig godt med letristet grovbrød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (10 stemmer)

Opskriften er vist 39714 gange,
og udskrevet 226 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Jonas  -  2013-07-25 14:45:07
Lækkert og nemt