Tuntartar

Tuntartar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 pers

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Andreas

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
400 g.fersk tun
1 tsk.kapers
0.5 bdt.persille
40 g.skalotteløg
50 g.agurk
50 g.fennikel
1 spsk.citronsaft
2-3 spsk.drænet yoghurt
 Havsalt
 Peber
1 knsp.rørsukker
 Ristet brød
 
 Pynt:
 Citron
 evt.persille
 
Opskrift:
Kødet fjernes fra agurken og den skæres i små stykker. Læg dem i en sigte og drys med lidt havsalt for at få vandet fra.

Skalotteløg, kapers og persille hakkes fint.

Tunfilet og fennikel skæres i små tern.

Ingredienserne røres sammen og drænet youghurt tilsættes til den rette konsistens opnås. Smag til med salt, peber, citron og rørsukker.

Serveres på ristet brød

God fornøjelse
www.kacatering.dk


karakterer:
Opskriften er vist 6565 gange,
og udskrevet 81 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu