Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kogning af løse parboiled ris

Kogning af løse parboiled ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
6 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   


Opskrift:

Vand og salt bringes i kog og risene tilsættes.
Når vandet koger igen skrues ned for varmen, og låget lægges på. Efter 12 min. slukkes for risene som står endnu 10 min under tætsluttende låg.

Risene løsnes med en gaffel og er serveringsklare.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (33 stemmer)

Opskriften er vist 123472 gange,
og udskrevet 596 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
Der er 12 dl. i et kg ris, altså en pakke ris til 1,8 l. vand