Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Snegle i chablis

Snegle i chablis , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Vinbjergsnegle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
48 kogte snegle
48 sneglehuse
2 skalotteløg
1 dichablis (hvid bourgogne)
1 stk.kødekstrakt
200 g.smør
2 fedhvidløg
2 bdt.persille
 salt
 peber
 reven muskat
 
 


Tilbehør:
Flutes
Opskrift:

Lad sneglene dryppe af. Gem lagen. Pil løgene, og hak dem fint. Hæld dem i lagen med peber og chablis. kog det ind til det halve ved svag varme. Tilsæt kødekstrakt. Rør smørret blødt. Tilsæt finthakket løg, persille og presset hvidløg. Smag til med salt, peber og muskat. kom lidt lage i hvert sneglehus, derefter en snegl, og tilsidst et låg af kryddersmørret. Sæt sneglene med åbningen opad i sneglepanden eller i en bradepande i et tykt lag salt, så de ikke vælter. Varm dem i ovnen ved 200 grader i ca 15 min. Server sneglene med varme flutes og chablis.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7334 gange,
og udskrevet 109 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu