Snegle i chablis

Snegle i chablis , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Skaldyr - Vinbjergsnegle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
48 kogte snegle
48 sneglehuse
2 skalotteløg
1 dichablis (hvid bourgogne)
1 stk.kødekstrakt
200 g.smør
2 fedhvidløg
2 bdt.persille
 salt
 peber
 Muskatnød, friskrevet
 
 
Opskrift:
Lad sneglene dryppe af. Gem lagen. Pil løgene, og hak dem fint. Hæld dem i lagen med peber og chablis. kog det ind til det halve ved svag varme. Tilsæt kødekstrakt. Rør smørret blødt. Tilsæt finthakket løg, persille og presset hvidløg. Smag til med salt, peber og muskat. kom lidt lage i hvert sneglehus, derefter en snegl, og tilsidst et låg af kryddersmørret. Sæt sneglene med åbningen opad i sneglepanden eller i en bradepande i et tykt lag salt, så de ikke vælter. Varm dem i ovnen ved 200 grader i ca 15 min. Server sneglene med varme flutes og chablis.





karakterer:
Opskriften er vist 9641 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu