Skinkestang 07

Skinkestang 07, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : johanne og frank

Indsendt :



Ingredienser:
 Dej:
0.5 pk.gær
0.5 dl.lunkent vand
1 æg
0.25 tsk.rapsolie
150 g.hvedemel
 
 Skinkefyld:
250 g.champignoner i skiver
100 g.kogt, røget skinke i strimler
100 g.friskost naturel (6 g fedt pr 100 g.)
1-2 tsk.dijonsennep
1 tsk.sukker
0.5 tsk.salt
2-3 spsk.purløg
 
Opskrift:
Dej:
1. Opløs gæren i vandet.
2. Tilsæt de øvrige ingredienser (gem dog halvdelen af ægget til pensling) og ælt, til dejen er glat og smidig og slipper fingrene. Tilsæt evt. lidt mere mel.

Skinkefyld:
1. Svits champignonerne på en varm pande uden fedtstof, til al væden er fordampet.
2. Bland champignonerne med de øvrige ingredienser

Skinkestang:
1. Rul dejen ud til en firkant (ca. 25 x 25 cm). Læg dejen på en bageplade beklædt med bagepapir.
2. Læg fyldet på den ene halvdel af dejen. Pisk resten af ægget sammen og brug det til at pensle kanterne med. Fold den anden halvdel af dejen over fyldet. Tryk kanterne godt sammen med en gaffel og pensl skinkestangen ovenpå.
3. Bag skinkestangen midt i ovnen ved 200 grader i 20-25 min.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Skinkestang

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7608 gange,
og udskrevet 86 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu