Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Snegle i Bourgogne

Snegle i Bourgogne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Vinbjergsnegle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
24 kogte snegle
24 Sneglehuse (ren gjorte)
2-3 Skalotteløg
1 kvistEstragon
1-2 dl.Bourgogne rødvin
200 g.Smør
1-2 fedHvidløg
 Salt
 peber
 


Tilbehør:
Varme Flutes og Rødvin
Opskrift:

Lagen hældes fra sneglene og gemmes. Sneglene sættes til afdrypning i en sigte. Skalotteløgene pilles og hakkes fint sammen med estragonen. Derefter kommer man det i en gryde og drysser det med peber, hvorefter rødvinen hældes over. Det hele koges herefter ind ved svag varme i Ca. 15 min. hvorefter det sættes til afkøling. Hvidløg pilles, knuses og røres sammen med smørret i den afkølet rødvins fond sammen med lidt salt. Sneglehusene anbringes med åbningen opad i en sneglepande (eller i en bradepande i et tykt lag salt, således at de ikke vælter), og der hældes en lille smule lage i hvert hus. Derefter stoppes der en kogt snegl i huset, der efterfølgende lukkes med et låg hvidløgrødvinssmørret. Sneglene varmes herefter 110 min. i en 220 gr. varm ovn. Servering: På sneglepande eller bradepande.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9508 gange,
og udskrevet 148 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Shc  -  2015-12-06 12:59:18
Mon ikke det skal være 10 min.?


rita møller jensen  -  2011-01-14 10:25:38
er det virkelig sandt at sneglene skal i ovnen i 110 min ?