Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Johns tyttebærris

Johns tyttebærris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Tyttebær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryse egnet

Indsendt af : John Kristensen

Indsendt :



Ingredienser:
2 dl.langkornet ris
1 stang vanilie
5 dl.piskefløde
1 Glastyttebær syltetøj
 
Opskrift:
Risene koges i ca. 20 til 25 min. i 2 dl. vand
Flæk vaniliestangen og skrab vanilie kødet ud og læg det i en røreskål.
De skrabede vanilie stænger kan evt. koges sammen med risene.
Lad de kogte ris afkøle og rør der efter sammen med den piskede fløde og vaniliekødet.
Det skal nu portiosanrettes i et glas eller skål lag vis, først ris derefter et lag tyttebærsyltetøj så igen et lag ris. Pyntes på toppen med lidt tyttebærsyltetøj og evt. et par friske citronmelisse blade.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5489 gange,
og udskrevet 62 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu