Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Verdens bedste gulerodskage

Verdens bedste gulerodskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja, uden glasur

Indsendt af : Sarah30

Indsendt :


Verdens bedste gulerodskage, billede 4 Verdens bedste gulerodskage, billede 1 Verdens bedste gulerodskage, billede 2 Verdens bedste gulerodskage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 dl. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

300 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
275 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

350 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Flødeostglasur:
120 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
250 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Gulerødderne rives groft.

Æg og brun farin piskes til det man kan trække spor af det med piskeriset. Jo længere, jo bedre.
Olien tilsættes under omrøring.
Tilsæt resten af ingridienserne.
Hældes i en lille bradepande 23x33 cm.
Og bages ca 25 min ved 200 grader C. alm. ovn.
Efterprøves med en madpind for at se om dejen slipper


Flødeost glasuren røres sammen til klumper er smør er væk.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gulerodskage

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (86 stemmer)

Opskriften er vist 138587 gange,
og udskrevet 2024 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 27784 (6615 kcal)
KJ pr. Pers. 2315 (551 kcal)
Vægt ialt 1983 gram
Vægt pr. Pers. 165 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1401 KJ (333 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 18.0 gram
Kulhydrat 39.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

MT  -  2019-01-31 12:51:51
Hvis kagen først skal spises dagen efter må den så stå dække kagen over med et viskestykke og stille toppingen i køleskabet? ☺️

Peter  -  2018-10-31 10:25:25
Super god kage. Jeg lavede 1,5 portion til 2 springforme og bagte dem med varmluft 190gr i 35 min.

vinni  -  2018-09-16 21:53:22
Den døjer med at den slet ikke er bagt færdig efter 25 min.... haren helt ny ovn ??? hvad pokker gør jeg forkert Hilsen Vinni

dzabir  -  2018-09-14 11:12:27
den beste opskrift

Helle   -  2018-08-30 17:16:00
Ja, den er næsten bedre dagen efter.

Lena  -  2018-05-16 11:28:05
Den er suveræn god. Også dagen efter.

  -  2018-05-01 11:11:10
jeg udskiftede 1 dl. olie med A38. den blev stadig dejlig svampet, og samvittigheden har det lidt bedre

  -  2018-03-29 11:43:36
den er bare det bedste