Gulerodskage bradepande

Gulerodskage bradepande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja, uden glasur

Indsendt af : Sarah30

Indsendt :      Red :
Gulerodskage bradepande, billede 4 Gulerodskage bradepande, billede 1 Gulerodskage bradepande, billede 2 Gulerodskage bradepande, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

300 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
275 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

350 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Flødeostglasur:
120 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
250 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Gulerødderne rives groft.

Æg og brun farin piskes til det man kan trække spor af det med piskeriset. Jo længere, jo bedre.
Olien tilsættes under omrøring.
Tilsæt resten af ingredienserne.
Hældes i en lille bradepande 23x33 cm.
Og bages ca 25 min ved 200 grader C. alm. ovn.
Efterprøves med en madpind for at se om dejen slipper


Flødeost glasuren røres sammen til klumper er smør er væk.





karakterer:
Opskriften er vist 248668 gange,
og udskrevet 3532 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (146 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 27784 (6615 kcal)
KJ pr. Pers. 2315 (551 kcal)
Vægt ialt 1983 gram
Vægt pr. Pers. 165 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1401 KJ (333 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 18.0 gram
Kulhydrat 39.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-09-12 16:19:46
I min ovn skal den altså også have noget længere tid 25+20 minutter, jeg brugte en større bradepande da dejen ikke kunne være i min 24X34 bradepande. men den er super god

  -   2021-02-09 15:26:09
Vinni. Jeg har bagt kagen i dag og den fik Ca 45 til 50 min i ovn, skal så lige tilføje at jeg lavede dobbelt portion

  -   2019-01-31 12:51:51
Hvis kagen først skal spises dagen efter må den så stå dække kagen over med et viskestykke og stille toppingen i køleskabet? ☺️

  -   2018-10-31 10:25:25
Super god kage. Jeg lavede 1,5 portion til 2 springforme og bagte dem med varmluft 190gr i 35 min.

  -   2018-09-16 21:53:22
Den døjer med at den slet ikke er bagt færdig efter 25 min.... haren helt ny ovn ??? hvad pokker gør jeg forkert Hilsen Vinni

  -   2018-09-14 11:12:27
den beste opskrift

  -   2018-08-30 17:16:00
Ja, den er næsten bedre dagen efter.

  -   2018-05-16 11:28:05
Den er suveræn god. Også dagen efter.

  -   2018-05-01 11:11:10
jeg udskiftede 1 dl. olie med A38. den blev stadig dejlig svampet, og samvittigheden har det lidt bedre

  -   2018-03-29 11:43:36
den er bare det bedste