Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Snegle i beignet

Snegle i beignet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Vinbjergsnegle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
24 snegle
 
 Beignet dej:
l25 g.mel
2 æg
½ tsk.salt
2 spsk.øl
1 1/4 dl.vand
 olie eller friture fedt til kogning
 
Opskrift:
Dej:
Æg, salt, ø! og vand piskes sammen, melet piskes i (skal have konsistens som pandekagedej). Dejen hviler i 20 min. De aftørrede snegle dyppes i beignetdejen, og koges lysebrune i det varme fedtstof.

Serveres med Grøn salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8086 gange,
og udskrevet 139 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

thbjorn  -  0000-00-00 00:00:00
Kan evt. knuse en 2-3 hvidløg og røre med i dejen.