Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Snegle skinkestuvning

Snegle skinkestuvning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Vinbjergsnegle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
80-100 snegle
100 g.skinke
1 stortløg
200 g.sølvbedeblade (eL spinatblade)
100 g.finthakkede nødekerner (nye halvmodne)
1 spsk.mel
5 fedhvidløg
1/12~2 dl.vinaigre
2 laurbærblade
25 g.olivenolie
 hakket persille
 timian
 salt
 peber
 


Tilbehør:
Ristet brød, flytes el. tarteletter og rødvin.
Opskrift:

Løget pilles og hakkes fint, hvorefter det svitses i olien i en gryde sammen med den fintskårne skinke. Sølvbedebladene snittes og kommes i gryden, og låget lægges på, det hele skal nu simre i 20-30 min. Nødderne tilsæffes, og det hele jævnes med melen, og vand tilsættes til en passende konsistens. Det hakkede hvidløg, persille, timian og laurbærblade hældes i gryden, og det hele smages til med salt og peber. Til sidst tilsættes de afdryppede snegle, og det varmes op igen.

Servering:
Det serveres i de forvarmede tarteletter, på ristet brød eller på en tallerken med lunt flutes til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6277 gange,
og udskrevet 92 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sir Patrick  -  2008-02-21 17:54:36
Det lyder godt; meen! Er 80-100 snegle ikke ret mange? Eller taler vi om hevesnegle? Hvad har du gjort ved de arme kræ,siden de skal dryppe af?