Snegle skinkestuvning

Snegle skinkestuvning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Skaldyr - Vinbjergsnegle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
80-100 snegle
100 g.skinke
1 stortløg
200 g.sølvbedeblade (eL spinatblade)
100 g.finthakkede nødekerner (nye halvmodne)
1 spsk.mel
5 fedhvidløg
1-2 dl.vinaigre
2 laurbærblade
25 g.olivenolie
 hakket persille
 timian
 salt
 peber
 
Opskrift:
Løget pilles og hakkes fint, hvorefter det svitses i olien i en gryde sammen med den fintskårne skinke. Sølvbedebladene snittes og kommes i gryden, og låget lægges på, det hele skal nu simre i 20-30 min. Nødderne tilsæffes, og det hele jævnes med melen, og vand tilsættes til en passende konsistens. Det hakkede hvidløg, persille, timian og laurbærblade hældes i gryden, og det hele smages til med salt og peber. Til sidst tilsættes de afdryppede snegle, og det varmes op igen.

Servering:
Det serveres i de forvarmede tarteletter, på ristet brød eller på en tallerken med lunt flutes til.





karakterer:
Opskriften er vist 8400 gange,
og udskrevet 163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-02-21 17:54:36
Det lyder godt; meen! Er 80-100 snegle ikke ret mange? Eller taler vi om hevesnegle? Hvad har du gjort ved de arme kræ,siden de skal dryppe af?