Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Talentfuld tunmousse

Talentfuld tunmousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

BuffeterRet : Buffeter - Diverse buffetretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Asta

Indsendt :



Ingredienser:
2 ds.tunfisk naturel a 200 gr
1 mellemstort løg
 Saft af 1 citron
2.5 dl.creme fraiche 9%
4 blade husblas
1.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
1 glaslyserød rogn (helst stenbider)
1 spsk.vineddieke eller lidt mere citronsaft efter smag
 
 Pynt:
 Rejer
 Dild
 Citronskiver
 


Opskrift:
Tunen drænes, løget hakkes fint og begge dele puttes i en skål, sammen med creme fraiche, og det hele røres sammen med en håndmikser (brug dejkroge).
Husblassen lægges i blød i koldt vand, i ca. 5 min. Tryk det omhyggeligt fri for vand, og smelt over vandbad.
Rør lidt af tunblandingen i husblasopløsningen, inden det blandes i resten -så klumper det ikke.
Fløden piskes, og når massen er stiv nok til at danne mønster, vendes flødeskummen i og der smages til med salt og peber, og evt. vineddike eller citronsaft.
Vend forsigtigt kaviaren i, og fyld massen i en velsmurt folieform.
Sæt det koldt og tildækket i min. 2 timer.
Når moussen skal serveres vendes den ud på et fad, og pyntets med rejer, dild og citronskiver.


Tips:

Man behøver ikke at bruge en folieform. Man kan bruge hvad som helst, og for at sikre sig at det ikke sidder fast, så kan man bruge folie i stedet for fedtstof, til at forer formen



Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tunmousse



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (12 stemmer)

Opskriften er vist 16066 gange,
og udskrevet 264 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu