Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tærte

Tærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Natasja M

Indsendt :



Ingredienser:
 Dej:
200 g.hvedemel
2 spsk.margarine
0.5 dl.lunkent vand
1 knsp.salt
1 knsp.peber
0.5 tsk.sukker
 
 Fyld:
2-3 spsk.rejer
4 stk. spinat-firkanter
1 tsk.citronsaft
 knsp.salt
 knsp.peber
 
1 æg
0.5 dl.mælk
100 g.ost/kvark
 
Opskrift:
Dej:
Smelt smøret i en skål og bland melet i. Tilsæt vandet lidt efter lidt. Ælt dejen til en kugle og stil den i køleskabet 30min.

Lig dejen i formene, dæk dem til med bagepapir og kigærter. Forbages i 15min på 200C. Lad den køle lidt af.

Fyld:
Bland rejer, citron, salt, peber og spinat - stil det på køl.
Bland æg, mælk og ost.
Hæld nu fyldet i tærterne og dæk evt. med ekstra dej i strimler eller anden pynt.

Tips:

Jeg købte to små tærteforme til dette - tærten kan også bare laves i en alm. tærtefrom men så bør man tilføje ekstra rejer, spinat og æg. Kan nydes med en skefuld kold creme fraiche.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3381 gange,
og udskrevet 56 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-02-20 17:16:15
Når nu den er forbagt og fyldt - hvad er temp. så???????????

Natasja M  -  2009-12-17 18:15:57
Bagetid: ca.15-20min på 200C eller til gylden.