Kandiseret Appelsinskal

Kandiseret Appelsinskal, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
10 appelsiner
 
 Lage:
2 dl.vand
1 kg.sukker
 
Opskrift:
Skræl appelsinerne, men undgå at få den hvide skal med. Kog skallerne op i vand, til de er næsten møre. Smid vandet ud og skyl skallerne godt, kog dem en gang til i ca. 20 minutter, så de sidste bitterstoffer forsvinder.

Kog en lage af 2 dl. vand og 1 kg. sukker, og kom skallerne i. Lad dem koge med til væsken er tyk og bobler.

Læg skallerne på et stykke bagepapir, de stivner med det samme og bliver nærmest bolsjeagtige. De kandiserede skaller bliver lidt klæbrige, så hold dem godt adskilt på bagepapir i en lufttæt dåse.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14386 gange,
og udskrevet 189 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu