Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Italiensk Snegleopskrift

Italiensk Snegleopskrift, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Vinbjergsnegle

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
24 kogte snegle
3-4 spsk.Tomatpuré
2 fedHvidløg
10-12 Skalotteløg
2 Tomater
 Olivenolie
 Persille
2 Salvieblade
 Maizena mel
 Salt
 peber
 


Tilbehør:
Ristet brød
Opskrift:

Lagen hældes fra sneglene. Hvidløg og skalotteløg pilles, snittes fint og svitses i olivenolien i en gryde. Tomaterne hakkes groft og tilsættes sammen med tomatpuré, hakket persille og salvie-bladene, hvorefter det hele koges et kvarter. Herefter tilsættes sneglene, og der koges videre yderligere 5 til 10 min. hvorefter det hele jævnes med maizenamelen. Smages til med salt og peber.

Servering:
Sneglene serveres direkte fra gryden.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10974 gange,
og udskrevet 180 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu