Vaniliekringler (vaniliekranse), uden kødhakker

Vaniliekringler (vaniliekranse), uden kødhakker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 65 stk.

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidJul - julen

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Neffi

Indsendt :



Ingredienser:
200 g.blød margarine
150 g.sukker
1 æg (3 stk ved dobbelpotion)
4 tsk.Vanillesukker
1-2 tsk.vanilieessens
1-2 tsk.bagebulver
350 g.hvedemel
250 g.rå marcipan
 
Opskrift:
Pisk blød margarine og sukker sammen, kom derefter ægget i og pisk det hele godt sammen.
Kom mel, vanille, essens, marcipan og bagepulver i og ælt dejen godt sammen på køkkenbordet.
Lad dejen hvile i køleskabet ca. 15-20 min.
Dejen er dejlig nem at arbejde med og kan derfor nemt rulles ud i tynde pølser og formes som kringler (ringe)
Bag kransene 5-8 min. ved 150 grader.


Tips:

Denne opskrift er udarbejdet af at bage rigtig mange slags vanilliekranse og tilpasset lidt efter lidt. Rigtig god til dem der ikke ejer en kødhakker....


Beskrivelse:
Se kokkens favorit på Vaniljekranse

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 18189 gange,
og udskrevet 410 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2011-12-16 20:35:24
hammergod. meget fine og sprøde. Men temperaturen er da vist ikke korekt. Jeg bagte dem 8 min på normal ovn og havde en temp. på 185. Fulgte opskriften slavisk, men savnede lidt mere vanilie smag ( 1½ tsk esens plus vanilie sukker) Hardy Nørresundby

Emma  -  2010-12-18 16:47:56
Hvor mange kranse bliver det til? Bare om jeg skal købe ind til det halve eller dobbelte...

Mette  -  2010-11-19 18:37:00
De er bare SUPER lækre og MEGET nemme. Bare se at komme igang! :-))