Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bjørns Kartoffelrøsti (Portionsstørrelse)

Bjørns Kartoffelrøsti (Portionsstørrelse), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Bjørns Kartoffelrøsti (Portionsstørrelse), billede 4 Bjørns Kartoffelrøsti (Portionsstørrelse), billede 1 Bjørns Kartoffelrøsti (Portionsstørrelse), billede 2 Bjørns Kartoffelrøsti (Portionsstørrelse), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
10 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Kartoflerne rives groft og presses for væde.

Panden varmes op, og olie kommes på. 1/4 af de revne kartofler lægges på panden, og presses let med en spartel, dette gøres løbende, ned og indad.

Når kartoffelpandekagen er let gyldne vendes den på låg og steges gylden på den anden side. Ca 6-8 minutter på hver side.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (11 stemmer)

Opskriften er vist 65412 gange,
og udskrevet 373 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 8600 (2047 kcal)
KJ pr. Pers. 2150 (511 kcal)
Vægt ialt 1140 gram
Vægt pr. Pers. 285 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 754 KJ (179 kcal)
Protein 1.7 gram
Fedt 12.5 gram
Kulhydrat 16.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-02-03 11:42:12
Marie - 2012-02-03 Det er en god ide ar skylle de revne kartofler godt. Så hænger de ikke fats i panden.

Anita  -  2011-10-09 13:00:20
9/10-11 Formede dem til små klatter, stegte dem i smør og olie. Husk at komme salt og peber på. Når de er kolde kommes en blanding af hvidløgssmør og cremefraice på, herover lægges stykker at røget laks, og så pyntes der med dil.

Per  -  2009-12-14 09:40:42
Vi brugte en pande på 17 cm. i diameter.