Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sneglesuppe

Sneglesuppe , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - SkaldyrsSupper

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Vinbjergsnegle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8-12 vinbjergsnegle
1 løg
1 lille bdt.persille
1-2 fedhvidløg
50 g.smør
50 g.rasp
1/2 fl.hvidvin
1-2 dl.piskefløde
 salt
 peber
 lidt speciel snegleblandingskrydderi
 evt. lidt bouillon
 


Tilbehør:
Brødcroutons af sandwichbrød
Opskrift:

Løg og persille hakkes fint, og sneglene kvartes. Det hakkede sauteres i smør, og snegle, hvidløg, persille,salt og peber tilsættes. Derefter vendes lidt rasp i, og hvidvin og piskefløde tilsættes. Kan serveres med brødcroutons, stegt gyldne i smør samt krydret med salt og peber




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9665 gange,
og udskrevet 122 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu