Baileys mousse

Baileys mousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Susanne

Indsendt :      Red :
Baileys mousse, billede 4 Baileys mousse, billede 1 Baileys mousse, billede 2 Baileys mousse, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
75 gram Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
3.5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Baileys 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
  flødeskum
  evt. lidt bær
  evt. lidt chokoladedrys
   
Opskrift:
Kog piskefløden med sukker og vaniljesukker.

Husblasen opblødes i koldt vand, knuges lidt og opløses i den varme fløde. Hæld derefter kærnemælken og Baileys likør i og hæld cremen i 4 portionsglas.

Stilles koldt i mindst et par timer.





karakterer:
Opskriften er vist 6240 gange,
og udskrevet 101 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4547 (1082 kcal)
KJ pr. Pers. 1136 (270 kcal)
Vægt ialt 614 gram
Vægt pr. Pers. 153 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 740 KJ (176 kcal)
Protein 3.3 gram
Fedt 10.2 gram
Kulhydrat 16.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu