Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Baileys light

Baileys light, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Susanne

Indsendt :



Ingredienser:
1.5 dl.piskefløde
75 g.rørsukker el. alm. sukker tilsat lidt brun farin
1 lille tsk vanillesukker
3 blade husblas
3.5 dl.kærnemælk
1 spsk.Bailey likør
 
 Pynt:
 flødeskum
 evt.lidt bær
 evt.lidt chokoladedrys
 
Opskrift:
Kog piskefløden med sukker og vanillesukker. Husblasen opblødes i koldt vand, knuges lidt og opløses i den varme fløde. Hæld derefter kærnemælken i og 1 spsk baileys likør i og hæld cremen i 4 portionsglas.
Stilles koldt i mindst et par timer.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4810 gange,
og udskrevet 57 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu