pillede kastanier uden skal og hinde400 g. pillede kastanier uden skal og hinde
1
mellemstort løg 1 mellemstort løg
½
gulerod skåret i skiver ½ gulerod skåret i skiver
3/4
l.
suppe evt. lavet på en god terning 3/4 l. suppe evt. lavet på en god terning
lidt piskefløde lidt piskefløde
salt salt
peber peber
1
Belle de Boscop æble, skrællet og skåret i både 1 Belle de Boscop æble, skrællet og skåret i både
20
g.
smør eller baconfedt20 g. smør eller baconfedt
Opskrift:
Snit kastanjerne. Kog dem, fjern skal og hinde det er nemmest at gøre mens de endnu er varme.
Kom kastanjer, løg og gulerod i en gryde med suppen og koges, indtil også kastanjerne er meget møre.
Purér suppen, det er nemmest med en blender. Smag til, rund af med piskefløde.
Steg æblebådene hurtigt, til de er let brune. Hæld suppen op i skåle eller dybe tallerkener, garnér med æble og drys med hakket persille.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(4 stemmer)
Opskriften er vist 13034 gange, og udskrevet 230 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider