Cremet savoykål med druer

Cremet savoykål med druer , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Savoykål

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Lise D

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
0.5 Savoykål
200 g.grønne druer
1 dl.fløde
1 dl.vand
 Salt
 peber
 
Opskrift:
De yderst blade samt stokken fjernes, køles halveres. Skæret i mellemtykke strimler.

Druer halveres, kerner fjernes hvis disse ikke er kernefri.

Kålen blancheres nogle minutter i kogende saltvand, kåles kommes i og koges nogle minutter.

Fløde tilsættes og retten simrer 10-15 min.

Druerne kommes i ganske få minutter før servering.

Tips:

Der kan tilsættes fløde efter behøv, alt afhængig af hvor cremet man ønsker retten.


karakterer:
Opskriften er vist 7184 gange,
og udskrevet 123 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2021-11-18 13:41:07
Det er da umuligt at forstå beskrivelsen af opskriften.

LE  -  2010-02-19 08:34:03
Opskriften er noget "vrøvlet" efter min mening