Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Cremet savoykål med druer

Cremet savoykål med druer , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Savoykål

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Lise D

Indsendt :



Ingredienser:
0.5 savoykål
200 g.grønne druer
1 dl.fløde
1 dl.vand
 Salt
 peber
 
Opskrift:
De yderst blade samt stokken fjernes, køles halveres. Skæret i mellemtykke strimler. Druer halveres, kern fjernes hvis disse ikke er kernefri.
Kålen blanceres nogle minutter i kogende saltvand, kåles kommes i og koges nogle minutter. Fløde tilsættes og retten simrer 10-15 min. Druerne kommes i ganske få minutter før servering.

Tips:

Der kan tilsættes fløde efter behøv, alt afhængig af hvor cremet man ønsker retten.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6437 gange,
og udskrevet 115 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

LE  -  2010-02-19 08:34:03
Opskriften er noget "vrøvlet" efter min mening