Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Soyabønnegryde

Soyabønnegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Bælgplanter - Soyabønner

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
100 g.sojabønner, udblødt natten over
1 spsk.solsikkeolie
1/2 tsk.chilipulver
1 tsk.reven ingefærrod
1 fedknust hvidløg
75 g.forårsløg tern
350 g.champignons i skiver
175 g.selleri, skåret i juliennestrimler
75 g.vandkastanier, i tynde skiver
100 g.gulerødder, i juliennestrimler
20 g.majsmel
1 spsk.sherry
1 spsk.shoyu
3 dl.soyabønnevand
 salt
 peber
 


Opskrift:

Si sojabønnerne. Kog dem kraftigt i frisk vand i time. Den lange kogetid gør dem lettere at fordøje. Skru ned og lad dem simre under låg endnu i time eller til de er bløde. Si dem, gem vandet og lad dem hvile.

Varm olien i en stor, tykbundet gryde og sautér chilipulver, ingefær og hvidløg 2-3 min. Tilsæt grønsager og vandkastanier og lad det koge 10 min. ved svag varme under låg.

Bland majsmel, sherry og shoyu i en skål og hæld bønnevand i. Kom det i gryden sammen med sojabønnerne. Rør rundt, bring gryden i kog og lad det simre under låg 10 min.

Smag til og server varm.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16682 gange,
og udskrevet 220 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu