Sarah Bernhardt Kager 03

Sarah Bernhardt Kager 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
2 dl.piskefløde
75 g.mørk chokolade (ca. 50% kakao)
30 makroner (ca. 4 cm i diameter)
150 g.smeltet overtrækschokolade
 
Opskrift:
Kog fløden op i en tykbundet gryde. Bræk kogechokoladen i mindre stykker og smelt den i fløden. Kog blandingen ved svag varme og under omrøring ca. 5 min. Lad cremen stå koldt til den stivner, ca. 4 timer. Pisk den let op. Tryk den flade side af makronerne let og smør derefter chokoladecremen på, så den danner en top. Stil kagerne koldt nogle timer. Pensl chokoladecremen med overtrækschokolade. Chokoladen kan også smøres på med en kniv. Stil kagerne koldt - evt. til næste dag. Server dem kolde.


karakterer:
Opskriften er vist 8065 gange,
og udskrevet 105 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

grethe  -  2011-04-03 12:29:55
de er vanedannende uhm